Generic placeholder image

Jubiliejinė Pasaulinė lyderystės konferencija Vilniuje 2019

Šiais metais Pasaulinė lyderystės konferencija Lietuvoje bus organizuojama 10 metus. Džiaugiamės, kad tiek metų konferencija tvariai augo ir vis dar auga. Ji nėra eilinis susibūrimas. Mes tikime, kad mūsų visuomenei reikia nesavanaudiškų, sąžiningų ir nuolankių vadovų, turinčių aiškią viziją. Tokio tikėjimo vedami siekiame suburti bendraminčius, su kuriais klausydamiesi išskirtinių pranešėjų, galime kartu augti ir keisti savo aplinką.

Šiemet konferencijos organizatoriai jubiliejaus proga kvies visus susiburti drauge į vieną vieną – Vilniaus Siemens Areną.

Konferencija vyks lapkričio 22-23 dienomis. Bilietus galite įsigyti čia.

Pasaulinė lyderystės konferencija yra pasaulinio lyderystės judėjimo dalis, prasidėjusio JAV prieš daugiau nei 20 metų. Šiame renginyje per metus apsilanko daugiau nei 450 000 žmonių, net 138 šalyse.

PLK Jaunimui – praėjusiais metais pradėtas organizuotas specialus vieno vakaro renginys 13-25 metų jaunimui. Šiemet taip pat kviečiame rinktis drauge, mokytis ir siekti geresnio pasaulio aplink save! Bilietus galite įsigyti čia.

MISIJA – tarnauti žmogui ir įkvėpti dorai lyderystei

VERTYBĖS – didžiadvasiškumas ir nuolankumas

PRANEŠĖJAI – pasaulio ir Lietuvos lyderiai, tiek įmonių vadovai, tiek valstybinių ir ne pelno siekiančių organizacijų vadovai, rašytojai, atlikėjai. Pranešimus yra skaitę tokių organizacijų vadovai: Apple, Facebook, Google, General Electrics, Ford, Morgan Stanley, Harvard bei INSEAD universitetai, Tarptautinė teisingumo misija, Walt Disney Animation Studio ir kiti.

Plačiau www.lyderiams.lt